ofertă service de iarnă la mini filaret.

Oferta service de irană

MINI-UL TĂU ESTE PREGĂTIT PENTRU IARNĂ?

Nu ştim dacă există ceva mai frapant ca un MINI. Şi oricum un MINI este în elementul său iarna. Pentru a te bucura mai mult de zăpadă, îţi recomandăm să faci verificarea de iarnă MINI la începutul sezonului. Prin verificarea de iarnă MINI, experţii noştri de service MINI se asigură că vei călători în siguranţă şi în deplin confort.

Verificare de iarnă

VERIFICAREA DE IARNĂ MINI.

Serviciile oferite de noi:

– Verificăm frânele, bateria, suspensiile şi luminile;

– Măsurăm presiunea în anvelope şi adâncimea profilului;

– Inspectăm nivelul de lichid de răcire, uleiul de motor, lamelele ştergătoarelor, lichidul de parbriz şi nivelul de antigel.

 

Ne face plăcere să facem o ofertă atractivă, personalizată perfect pentru MINI-ul tău.

Service anvelope

ANVELOPELE TALE - SERVICE-UL NOSTRU.

Service-ul MINI pentru roţi şi anvelope te ajută să te bucuri de schimbarea sezonului în tot confortul. Experţii noştri de service MINI schimbă roţile actuale sau te ajută să găseşti setul perfect de roţi şi anvelope de iarnă conform cerinţelor tale.

 

Serviciile oferite de noi:

– Verificăm adâncimea profilului anvelopelor de iarnă;

– Verificăm starea frânele;

– Echilibrăm roţile de iarnă;

– Depozităm roţile de vară.

 

Un alt avantaj pentru tine: anvelopele MINI cu marcaj cu stea includ şi o asigurarea MINI europeană pentru anvelope. Aceasta este valabilă timp de 36 de luni1 începând cu data achiziţiei şi-ţi oferă o rambursare2 de până la 100% a costurilor în caz de avarie cauzată de obiecte ascuţite, precum cuie sau cioburi, vandalism sau furt.

TELEFON:
E-MAIL:
ADRESĂ:
+40 316 207 600
OFFICE@BMW-FILARET.RO
STR. SPĂTARUL PREDA, NR. 7A, 050185, BUCUREŞTI

1 Prin achiziţionarea unei anvelope marcate cu stea şi primirea certificatului de garanție, cumpărătorul are dreptul pe o perioadă de 36 de luni de la încheierea contractului de vânzare-cumpărare, în caz de deteriorare a anvelopei din cauza obiectelor ascuțite, impact cu bordura, furt sau vandalism, să ceară despăgubiri companiei Allianz Versicherungs-AG, Königinstraße 28, 80802 München pe baza unui contract de asigurare de grup încheiat de BMW AG pentru asigurarea anvelopelor MINI. Asigurarea pentru anvelope de la MINI nu aduce atingere drepturilor de garanție legale ale cumpărătorului. Puteți consulta prevederile Asigurării pentru anvelope MINI online la adresa www.mini.ro sau ne puteți contacta direct.Empty Text

2 Montarea este exclusă.