SERVICII POST-VÂNZARE.

Service si accesorii

SERVICE ŞI ACCESORII.

AVEM GRIJĂ ÎMPREUNĂ DE MINI-UL TĂU.

Experţii noştri de service au grijă de MINI-ul tău cu profesionalism şi produse de cea mai bună calitate – datorită experienţei acestora, a instruirii riguroase şi a tehnologiei de ultimă generaţie. Prin urmare, se folosesc doar piese MINI originale pentru a asigura potrivire perfectă pe modelul tău. Astfel, MINI-ul tău este întotdeauna în formă optimă. În plus, dacă acesta are nevoie de inspecţie sau de întreţinere, îţi stăm la dispoziţie.

SERVICE.

Oferte de service

OFERTE DE SERVICE.

Fie că este vorba despre o verificare de sezon, schimb de ulei sau reparaţii – ofertele noastre atractive de service îţi pregătesc MINI-ul pentru orice provocare.

MINI Service Inclusive

MINI SERVICE INCLUSIVE.

Cu pachetele MINI Service Inclusive nu mai trebuie să-ţi faci griji în legătură cu facturile neaşteptate de la service. Beneficiezi de cel mai bun service pentru MINI-ul tău, printr-o plată unică.

Inspectie si intretinere

INSPECŢIE ŞI ÎNTREŢINERE.

Experţii noştri de service cunosc MINI-ul tău până în cele mai mici detalii. Aceştia sunt susţinuţi de tehnologia de ultimă generaţie disponibilă în atelierul de service şi de expertiză aprofundată, iar în acelaşi timp observă chiar şi cele mai mici nereguli şi ştiu imediat cum să acţioneze.

ACCESORII JOHN COOPER WORKS.

JCW

JOHN COOPER WORKS.

Cele mai puternice accesorii din portofoliul MINI: arată lumii adrenalina pură oferită de MINI-ul tău, cu ajutorul accesoriilor John Cooper Works.

Teasers

MINI Lifestyle

MINI LIFESTYLE.

Arată-ţi ataşamentul faţă de acest brand cu ajutorul colecţiei noastre MINI Lifestyle şi adaugă o notă de culoare în viaţa ta.

MINI Infotainment

MINI INFOTAINMENT.

MINI Infotainment te ţine mereu la curent cu ceea ce se întâmplă în jurul tău. Descoperă soluţii perfecte şi elegante pentru divertisment, telecomunicaţii, navigaţie şi tehnologie.

TELEFON:
E-MAIL:
ADRESĂ:
+40 316 207 600
office@bmw-filaret.ro
Str. Spătarul Preda, nr. 7A, 050185, Bucureşti