ofertă anvelope la mini filaret.

Oferta anvelope

PLĂCEREA DE A CONDUCE.

GATA PENTRU SEZONUL CALD CU MINI PIT STOP.

Profită de zilele calde şi programează-te din timp pentru schimbul roţilor de iarnă la cele de vară. Este de la sine înţeles faptul că îţi vom depozita cu plăcere roţile de iarnă în timpul sezonului de vară.

În plus, pentru a putea începe vara fără griji, ţi-am verificat temeinic anvelopele depozitate la noi – pentru că nu facem compromisuri când vine vorba de siguranţă şi plăcere de a conduce.

Anvelopele de vară MINI originale, dezvoltate în strânsă colaborare cu producători de top selectaţi (de exemplu, Bridgestone, Pirelli, Goodyear, Dunlop şi Michelin), deschid drumul pentru noi aventuri.

Un alt avantaj pentru tine: anvelopele MINI cu marcaj cu stea includ şi o asigurarea MINI europeană pentru anvelope. Aceasta este valabilă timp de 36 de luni1 începând cu data achiziţiei şi-ţi oferă o rambursare2 de până la 100% a costurilor în caz de avarie cauzată de obiecte ascuţite, precum cuie sau cioburi, vandalism sau furt.

Suntem bucuroşi să-ţi răspundem la orice întrebare, să stabilim o întâlnire sau să pregătim o ofertă individuală.

Folosiţi sistemul nostru de programare online şi rezervaţi data preferată.

TELEFON:
E-MAIL:
ADRESĂ:
+40 316 207 600
OFFICE@BMW-FILARET.RO
STR. SPĂTARUL PREDA, NR. 7A, 050185, BUCUREŞTI

1 Prin achiziţionarea unei anvelope marcate cu stea şi primirea certificatului de garanție, cumpărătorul are dreptul pe o perioadă de 36 de luni de la încheierea contractului de vânzare-cumpărare, în caz de deteriorare a anvelopei din cauza obiectelor ascuțite, impact cu bordura, furt sau vandalism, să ceară despăgubiri companiei Allianz Versicherungs-AG, Königinstraße 28, 80802 München pe baza unui contract de asigurare de grup încheiat de BMW AG pentru asigurarea anvelopelor MINI. Asigurarea pentru anvelope de la MINI nu aduce atingere drepturilor de garanție legale ale cumpărătorului. Puteți consulta prevederile Asigurării pentru anvelope MINI online la adresa www.mini.ro sau ne puteți contacta direct.Empty Text

2 Montarea este exclusă.